Een gebit zonder zorgen

Een implantaat Mensen vragen zich wel eens af wat een..

Een gebit zonder zorgen

Een implantaat
Mensen vragen zich wel eens af wat een implantaat nu precies is. Wel, visueel verteld is een implantaat een minuscuul schroefje dat in het kaakbot wordt vastgezet. Het is de bedoeling dat het kaakbot zich vasthecht aan het implantaat zodat het implantaat een stevige basis kan vormen voor tandprothesen.

Implantaten van Kleinsman.de
Kleinsman.de werkt al lange tijd aan implantaten. Zij geloven in implantaten als stevige basis voor tandprothesen en hechten belang aan het feit dat implantaten geen gevolgen hebben voor de gezonde tanden van het gebit, dit in tegenstelling tot een kunstgebit. Jaren van onderzoek en ontwikkeling door Kleinsman.de resulteerden in een implantaat dat niet afgestoten wordt door het lichaam, maar er bijzonder snel deel van uitmaakt. Zo ondervindt u niet de minste problemen na het ondergaan van de inplanting.

Voordelen van een implantaat
Een implantaat biedt als belangrijkste voordeel een onvoorstelbare stevigheid. Nooit zult u zich nog zorgen maken over het bijten in appels of andere taaie en stevige voeding. Dit blijft ook zo in de toekomst, want een implantaat van Kleinsman.de heeft geen last van slijtage en verzwakt ook het kaakbot niet, waardoor u met het verstrijken der jaren niet voor onaangename verassingen komt te staan. Daar komt nog bij dat een tandprothese zoals gemonteerd op een implantaat er niet alleen erg natuurlijk uitziet, het valt quasi onmogelijk te onderscheiden van uw echte tanden, maar bovendien geen last ondervindt van cariƫs of zenuwproblemen. Zo ontpopt een implantaat zich tot de ideale vervanger van ongezonde tanden!


Tags :