Facings voor gloednieuwe tanden

Tanden zijn, ondanks hun robuuste voorkomen, jammer genoeg vrij broos..

Facings voor gloednieuwe tanden

Tanden zijn, ondanks hun robuuste voorkomen, jammer genoeg vrij broos als puntje bij paaltje komt. Door het jarenlange, langdurige en chronische gebruik van jouw tanden verliezen ze na verloop van tijd hun glazuur. Dat begint met andere woorden lichtjes af te slijten tot zowel in dikte als lengte het glazuur nog slechts een fractie is van wat het ooit was. Het spreekt voor zich dat dit niet de beste esthetische resultaten oplevert: niet elke tand slijt gelijkmatig af waardoor je komt te zitten met tanden van een variabele maat, kleur, vorm en lengte. Gelukkig is er een oplossing voorhanden!

Kleinsman Facings

De Kleinsman Dental Kliniek is al enige jaren, sinds de oprichting in 1992 in feite, wereldtop wat betreft esthetische tandheelkunde. Het spreekt dan ook voor zich dat je op Kleinsman.de een goede oplossing kunt vinden die jouw tanden weer zo goed als nieuw maakt: facings. Facings zijn in feite stukjes tand die kunnen worden aangeplakt aan de bestaande tand om de originele vorm en lengte van de tand weer te bekomen. Door dit over het gehele gebit te doen bereik je een gebit dat er zo goed als nieuw uitziet!

De nieuwste technologie

Omdat Kleinsman.de niet stilstaat wat betreft ontwikkelingen en technologie zijn ook qua facings de gebruikte technieken en mogelijkheden van de modernste. Zo kan de exacte kleur van jouw tanden dankzij perfect nagemaakt worden zijn facings tot op de millimeter nauwkeurig. Bovendien zijn de speciaal door Kleinsman ontwikkelde facings ook een stuk dunner dan vroeger het geval was. Wat voor een knapper en beter resultaat zorgt.