Tandheelkundige experts

Een stralende lach Een stralende lach, dat wil iedereen wel...

Tandheelkundige experts

Een stralende lach

Een stralende lach, dat wil iedereen wel. Helaas laten maar al te veel mensen hun lach niet stralen door een gebit waar ze zich voor schamen. Soms zijn tanden verkleurd, scheef, versleten of anderszins niet naar wens. Of dit nu aangeboren is of met de tijd is ontwikkeld: er valt zeker nog toe te werken naar die stralende lach. Bij Kleinsman Dental Center werkt een team nauw samen met de klant om die droomlach te realiseren met behulp van diverse tandheelkundige behandelingen.

Tandheelkundig centrum

Kleinsman Dental Center is een tandheelkundig center in Bocholt in Duitsland en bestaat uit een groot team van experts op het gebied van tandheelkunde en tandtechniek. Deze tandheelkundigen, tandtechnici en andere specialisten werken samen aan het realiseren van de tandheelkundige wensen van hun klanten. Bij kleinsman.de/nl/ kun je terecht voor allerlei verschillende tandheelkundige behandelingen, van het bleken van de tanden tot het plaatsen van implantaten en facings.

De intake

Tijdens een uitvoerige intake wordt er nauwkeurig gekeken naar het gebit, maar ook de mond, lippen en lach, om een zo goed mogelijk advies te kunnen vormen. Er wordt een proefmodel voorgesteld zodat de klant precies weet hoe het gebit eruit zal zien na de behandeling. Pas na volledige tevredenheid over de besproken behandelingen en het uiteindelijke resultaat zal worden overgegaan tot behandeling en ontwerp.

De behandeling

De behandeling van elke klant is anders aangezien de wensen van elke klant verschillen. Bij kleinsman.de/nl/ zijn diverse behandelingen mogelijk, waaronder het plaatsen van facings, het plaatsen van implantaten, het bleken van de tanden en tandvleeschirurgie. Alles om toe te werken naar de gedroomde glimlach. Tijdens de behandeling staat het comfort van de klant voorop en er wordt gewerkt met de meest moderne apparatuur voor een maximaal resultaat.

Nazorg

Na de behandeling blijft het tandheelkundig centrum altijd beschikbaar voor alle vragen van de klanten. Bij vertrek uit de kliniek krijgt elke klant een persoonlijk verzorgingspakket mee om de stralende glimlach optimaal te verzorgen. Mochten er toch nog vragen zijn of is nazorg nodig dan is de behandeld tandarts bereikbaar. Persoonlijke telefonische nazorg is altijd onderdeel van de behandeling.

Referenties

Natuurlijk blijft een tandheelkundige behandeling om die perfecte lach te verkrijgen spannend, maar bij Kleinsman Dental Center ben je als klant zeker in goede handen. Bekende namen als Mari van de Ven, Myrna Goossen, Fred van Leer en Inge de Bruijn zijn al voorgegaan. Stuk voor stuk personen met een prachtige lach die zeker gezien mag worden.