Witte tanden? Ga voor een snel, veilig en pijnloos resultaat!

Stralend witte tanden, het is iets wat iedereen graag wil...

Witte tanden? Ga voor een snel, veilig en pijnloos resultaat!

Stralend witte tanden, het is iets wat iedereen graag wil. Een mooi verzorgd gebit is namelijk je visitekaartje, belangrijk om goed te onderhouden dus! Echter, de natuurlijke tint van je tanden is voor niemand gelijk en erg uiteenlopend. De één is nou eenmaal meer gezegend met natuurlijk witte tanden dan een ander. Niet eerlijk nee, maar gelukkig is er -heel goed wat aan te doen- om toch ook zelf zo’n stralend mooie en witte lach te krijgen. Zonder gêne vrijuit lachen is toch een heerlijk gevoel?!

Mocht je besluiten om je tanden te willen bleken, laat dit dan door een professional doen. Je gebit is erg kwetsbaar, neem hiermee geen risico’s! Bij www.kleinsman.de hebben ze deze professionele kennis en dat op een manier die 100% veilig is. Ongecompliceerd en pijnloos je tanden laten bleken, is waar zij naar streven. Veilig, effectief en snel resultaat!

De behandeling gebeurt door middel van het ZOOM!® systeem, dit is één van de modernste methodes waarbij je binnen 45 minuten een duidelijk zichtbaar resultaat behaalt. Ook werken zij als alternatief met een laser. Welke behandeling voor jou de beste resultaten boekt hangt af van de persoonlijke situatie van jouw tanden. Graag geven ze jou hierover meer informatie -omtrent welke methode- het best past voor jou. Kijk op Kleinsman.de voor de contact gegevens.

Voorafgaand aan de (bleek)behandeling vindt eerst een professionele mondhygiëne behandeling plaats. Dit om er zeker van te zijn dat de bleekgel alle tandoppervlaktes bedekt en voor een gelijkmatige werking zorgt. Eventuele aanslag op de tanden wordt tevens verwijderd, dit voor het beste eindresultaat. De prijs is inbegrepen in de prijs van het bleken.

Van het uiteindelijke resultaat kun je ongeveer 26% lichtere tanden verwachten, dan de kleur waarmee je binnen liep. Dit wordt bewerkstelligd door de speciale Zoom!®-Lamp die ondersteuning biedt aan het activeringsproces van de ZOOM ®-Gel. Als je voor kwaliteit, veiligheid en effectiviteit gaat, zoek dan niet verder en ga voor pijnloze witte tanden door een professional!


Tags :